FÖRSÄLJNINGS OCH SERVICEPROGRAMMET (FS)

Tidigare Handels- och administrationsprogrammet, ett brett program för dig som tycker om service och bemötande och trivs i mötet med människor.

Genom eget företagande lär du dig att formulera en affärsidé, göra en webbshop, budgetera, marknadsföra, personalomsorg, ledarskap och självledarskap.

Handelsbranschen är näringslivets största bransch och därmed är möjligheterna många. Tillsammans med engagerade lärare och handledare på kvalitetssäkrade arbetsplatser bygger vi ditt varumärke och hjälper dig att utveckla den bästa versionen av dig själv.

Inriktningen leder bland annat till arbeten inom digital och fysisk försäljning, marknadsföring, butikskommunikation, inköp, visual merchandising, butiksledning, personal shopping och event.

                                 Elev på Stadium

Lärlingsutbildningens Försäljnings- och serviceprogram är nu certifierat!

Att vara elev på en certifierad skola innebär att man går på en skola som har organiserat sin utbildning i enlighet med certifieringsgruppens kriterier.

Målsättningen är att utbildningen ständigt ska vara aktuell och konkurrenskraftig i och med att arbetslaget ständigt arbetar med att utveckla verksamheten i enlighet med certifieringskriterierna.

Vid examen från FS-utbildningen får eleverna vid certifierade skolor ett intyg från handelsrådet som visar att eleven har genomfört sin utbildning på en kvalitetssäkrad (certifierad) skola.

Handelsradet.logga.pngCertifiering CESAB.jpg

Filmer:
Erik berättar om att vara handledare
Viktoria berättar om att vara handledare

Hitta ditt blivande yrke inom handelsbranschen:
https://handelsradet.se/wp-content/uploads/2018/04/KIH2-1.png

Vilka yrken finns inom handel?
https://karriarihandeln.se/yrkeskartan/

 

Inspirationslänkar

Att gå ett yrkesprogram kan förändra livet

Uppdaterad: