RESTAURANG OCH LIVSMEDEL (RL)

En utbildning där målet är att öppna dörren till arbete inom restaurang och livsmedel.

Restaurang- och livsmedelsprogrammet (RL) passar särskilt dig som är intresserad av att i framtiden jobba inom restaurang, bageri, konditori, catering eller livsmedel i butik. När vi äter ute på en restaurang, beställer hem mat eller köper bröd i bageriet vill vi att det vi beställer ska var gjort på bra råvaror, se tilltalande ut och vara gott och nyttigt. Vi vill också få ett trevligt bemötande och känna oss väl omhändertagna i dessa sammanhang. Därför är ett mål och en viktig del i utbildningen att utveckla din servicekänsla och förmåga att möta gäster. RL är ett yrkesprogram där du får en utbildning inom restaurang och service och får lära dig matlagningens grunder, finesser och specialiteter. Vår strävan är att utbilda servicekunniga yrkesmänniskor i en bransch som ständigt förändras och utvecklas av inte minst internationella influenser.

InriktningarRestaurangelev

Bageri och konditori

 

 

Kök och servering

 

Inspirationslänkar

Att gå ett yrkesprogram kan förändra livet

Uppdaterad:

Andra sidor under: RESTAURANG OCH LIVSMEDEL (RL)